Moje zkušenost

Než jsem si všimla, že je něco špatně aneb mé příznaky alergie na mléko

Přidat do záložek(0)

Co se dělo než jsem začala zjišťovat, co je se mnou špatně? Jaké jsem měla obtíže (příznaky alergie na mléko)?

Už přibližně na konci základní školy jsem se cítila každý den špatně. Mívala jsem bolesti břicha a průjmy. Před odchodem do školy jsem většinou musela jít na toaletu (silné bolesti a průjmy). Což jsem přisuzovala psychickým problémům a celkovému strachu ze školy.

Většinou když jsem se napila mléka, tak jsem se cítila zahleněná. Myslela jsem si, že je to nachlazení. Ani nevím proč, když se mi to stávalo i v létě. Asi protože mléko zahleňuje při nachlazení.

Často jsem se kvůli těmto věcem vyhýbala čistě mléku. Později také jogurtům. Jelikož když jsem si dala jogurt k snídani, tak jsem neměla žaludeční nevolnosti, po kterých bych musela na toaletu. Ale pocit na zvracení. Brala jsem to jako problém jenom toho, že vstávám brzo a jogurt pro mě není dobrý tak brzo. Snídala jsem tedy tvaroh, mléčnou rýží či krupici (koupenou, podobnou mléčné rýži).

Také se mi na rukou objevil ekzém. Doktorka mi řekla jen, že asi mám atopický ekzém, a že ho mám pouze sledovat. Nevím, jestli to byl opravdu atopický ekzém, pravděpodobně ne. Ovšem u mnoha lidí hlavně u dětí jde o jeden z hlavních příznaků.

seznam příznaků alergie na bílkovinu kravského mléka a intolerance laktózy

Postupem času se moje stavy po ránu, naštěstí jen po ránu zhoršovaly. Někdy jsem musela na toaletu i dvakrát před odchodem do školy a přidaly se k tomu velké bolesti při probuzení. Ale brala jsem to stále jen jako psychické problémy. Zlom nastal po maturitě.

0 0 hlasů
Ohodnoťte článek
0 0 hlasů
Ohodnoťte článek
Odebírat
Upozornit na

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

0 Komentáře
Vložené zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře
0
Ráda uslyším, co si myslíte, prosím zanechte komentář.x